• Симултанка

  • Студијско путовање

  • Шаховска секција

  • Мали мајстори

  • Излет Ученика

ОШ "Милан Ракић"

Нови Београд, Војвођанска 62

Завршни испит

Издавање простора

Бесплатни уџбеници

book 004 150

ПП служба

icon 090a

office 365

Професионална орјентација

Photos icon

Уџбеници за школску 2021/2022

otvorena knjiga

Јеловник у боравку

giphy

Узбуњивање

Alarm clock disabled icon 1

Пријава корисника

Само за регистроване кориснике

Сада на сајту

Ko je na mreži: 79 gostiju i nema prijavljenih članova

 Пројекат Еразмус + Програм „Партиципација родитеља у школи“

 

thumbnail

У школској 2018/19. години, у нашој школи се спроводи пројекат Еразмус + Програма „Партиципација родитеља у школи“.  Група наставника наше школе је учествовала са овим пројектом на конкурсу којег у име Еразмус + Програма у Србији спроводи Темпус Фондација. Пројекат је одобрен и финансира се од стране ЕУ.

У оквиру пројекта наставници наше школе Весна Жакула-Јовановић, Радмила Ковачевић, Велиборка Пешић и Марија Лукић посетили су школу  Agrupamento  de Escolas D.Luis de Ataide у месту Пениши у Португалу. Посета је спроведена у циљу размене искустава са португалским колегама о активностима и учешћу родитеља у животу школе.
На састанку са представницима Савета родитеља имали смо прилику да лично  разговарамо са родитељима ђака и да се упознамо са активностима у које су  укључени у школи. Заједно  са наставницима, родитељима и ђацима школе  учествовали смо  у једној од активности која се спроводи у школи - Чишћење плаже.
У оквиру посете Португалу обишли смо  још неколико основних школа и вртића.  Присуствовали смо  и часовима где смо имали прилику да  директно са ђацима и наставницима разменимо знања и искуства. Захваљујемо се колегама у Португалу што су нам срдачно отворили врата  школе и своја искуства  поделили са нама. Организацији Темпус захваљујемо на указаном поверењу и радујемо се новим пројектима у оквиру Еразмус + Програма.

Марија Лукић

 Кликни на слику

portigal 1

. . . . . . . . . . . . . . . .

 

Sj Popup - Cookies