• Симултанка

  • Студијско путовање

  • Шаховска секција

  • Мали мајстори

  • Излет Ученика

ОШ "Милан Ракић"

Нови Београд, Војвођанска 62

Отворена врата

Календар такмичења

calendar 03

Завршни испит

Издавање простора

Бесплатни уџбеници

book 004 150

ПП служба

icon 090a

office 365

Професионална орјентација

Photos icon

Уџбеници за школску 2021/2022

otvorena knjiga

Јеловник у боравку

giphy

Узбуњивање

Alarm clock disabled icon 1

Пријава корисника

Само за регистроване кориснике

Сада на сајту

Ko je na mreži: 118 gostiju i nema prijavljenih članova

У сусрет Новој години

Децембар је за предшколце месец пун чаролије, изненађења, лепих жеља и креативних идеја. Последње две недеље искористили смо за дружење са родитељима и за припрему разних изненађења и поклона за наше најмилије.

Деца су вредно радила и припремила за родитеље приредбу. Изабрали смо песмице и рецитације са мотивима зиме, Нове године, Снешка Белића, Деда Мраза, пахуља, које су деца извела пред публиком. Претходно смо, такође, украсили учионицу дочаравајући чаролију зиме па је цео догађај изгледао веома свечано, на одушевљење родитеља. Том приликом нас је посетио и Деда Мраз и оставио деци поклоне које су организовали родитељи. „Новогодишња приредба“  је била изузетно успешна и обогатила је искуства деце и васпитача. Кроз заједничке припреме и учешће, деца су не само развила своје таленте и вештине, већ су и изразила своју машту и креативност. Ова новогодишња приредба не само што је омогућила деци да покажу своје уметничке способности, већ је и подстакла тимски дух и сарадњу у предшколској групи. Њихови наступи су неизмењиво обогатили атмосферу, учинивши приредбу догађајем који ће деца памтити са осмехом на лицу.

u susret novoj godini 03  u susret novoj godini 02  u susret novoj godini 03

Одржали смо креативну радионицу у сарадњи са родитељима. Правили смо Новогодишње честитке које ће деца поклонити или послати својим најмилијима. Од материјала смо користили налепнице, незаобилазне шљокице и цирконе, картоне у боји, лепак, маказице...Деца су се упознала са традицијом слања честитки за време празника и провела креативно време са својим родитељима. Кроз заједнички труд деце и родитеља, створили смо не само предивне честитке, већ и јачу повезаност унутар породице. Овај пројекат није само подстакао креативност, већ је и изградио и топлину и љубав међу члановима породице, чинећи празничну сезону још посебнијом и значајнијом.

u susret novoj godini 04

Одржали смо маскенбал и направили Новогодишњу журку последњег школског дана у Старој години, заједно са предшколцима из прве васпитне групе. Маскенбал је на Новогодишњој прослави био изузетно забаван и образован догађај. Кроз ову иницијативу, деца су не само имала прилику да се играју и забављају, већ су и стекла важна искуства у социјализацији и тимском раду. Овај маскенбал је пружио простор за изражавање маште, креативности и различитости, што је допринело развоју индивидуалности сваког детета.

Прослава је такође подстакла позитиван дух унутар предшколске групе, јачајући међусобно поверење и сарадњу међу децом. Њихово учешће у маскенбалу није само донело радост учесницима, већ је и ојачало заједнички дух у предшколском окружењу. Овај пројекат је, стога, био успешан не само у пружању незаборавног искуства, већ и у подршци целокупном развоју деце у предшколском узрасту.

u susret novoj godini 05  u susret novoj godini 06  u susret novoj godini 07

u susret novoj godini 08  u susret novoj godini 09  u susret novoj godini 10

u susret novoj godini 11  u susret novoj godini 12

Тамара Гојковић

Осигурање ученика

Ритам радног дана

Дани отворене школе

Phet симулације

new phet logo3

Erasmus

eu flag co funded pos rgb right

 

 

 

 

Бројач посета

01422078
Данас
Јуче
Ове недеље
Овог месеца
Prošli mesec
Укупно
1473
4235
7257
51029
54284
1422078

Your IP: 3.215.186.30
22-05-2024 19:58